CMS-aanvraag: Repeater-itemachtergronden in de Studio Editor koppelen aan het CMS

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het in de Studio Editor niet mogelijk om op een repeater-item te klikken en vervolgens de achtergrond aan het CMS (Content Management System) te koppelen.

Je kunt echter eerst een achtergrondafbeelding toevoegen aan een repeater-item en deze afbeelding vervolgens koppelen aan het CMS om afbeeldingen uit je verzameling weer te geven. Hiermee kun je de achtergronden van je repeater-items in CMS-verzamelingen beheren.

Om de achtergrond van een repeater-item aan het CMS te koppelen:

1. Ga naar je Editor
  2. Selecteer een repeater-item in de betreffende repeater.
  3. Klik op Media toevoegen.
Screenshot van het toevoegen van media aan een repeater-item.
  1. Selecteer een afbeelding of klik op + Media uploaden om een nieuwe afbeelding te uploaden naar je Media Manager. Klik vervolgens op Toevoegen aan pagina.
  2. Klik op het Aan CMS koppelen-pictogram.
  3. Klik op de Kies een dataset-dropdown en selecteer een dataset die koppelt aan de verzameling met de afbeeldingen die je als achtergrond wilt gebruiken.
  4. Klik op de Afbeeldingsbron is gekoppeld aan-dropdown en selecteer het afbeeldingsveld dat je wilt koppelen.
Screenshot van het koppelen van de afbeeldingsbron aan het CMS.
  1. (Optioneel) Klik op de resterende dropdownmenu's onder Koppelingen om de alt-tekst, tooltip en link van de afbeelding te koppelen.
Screenshot van het koppelen van de resterende dropdownmenu's onder Koppelingen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.