CMS-aanvraag: Het Plus-pictogram van een uploadknop verwijderen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is er geen manier om een uploadknop volledig transparant te maken. Een transparante uploadknop zou gebruikers een manier bieden om elementen, zoals afbeeldingen, om te zetten in klikbare items voor het uploaden van bestanden. De optie om het pluspictogram van de bestaande uploadknop te verwijderen, maakt dit mogelijk.
Als tijdelijke oplossing kun je je uploadknop aanpassen zodat de kleur overeenkomt met de achtergrond van je pagina.

Om de kleur van je uploadknop aan te passen:

1. Klik in de Editor van je website op de uploadknop.
  2. Klik op het Ontwerp-pictogram.
  3. Klik op Ontwerp aanpassen.
  4. Klik op het Kleur en opvulling-pictogramen sleep de Achtergrond-schuifregelaar naar 0%.
  5. Klik op het Schaduw-pictogramen schakel schaduwen uit.
  6. Klik op het Tekst-pictogramen stel de kleur in die overeenkomt met het onderliggende element.
  7. Klik op Instellingen en selecteer Aangepaste tekst weergeven.
  8. Typ een spatie in het Aangepaste tekst-veld.
  9. Publiceer je site.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.