CMS-aanvraag: Het dropdown-element linken naar dynamische pagina's, URL's of afzonderlijke documenten

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om het dropdown-invoerelement te koppelen aan dynamische pagina's, documenten of URL's. Met deze functie zouden bezoekers op een dropdown kunnen klikken en een dynamische pagina, document of URL selecteren. Bij het selecteren zouden ze naar de dynamische pagina of URL navigeren of het document downloaden.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.