Cloudflare-instellingen verifiëren om een domein aan Wix te koppelen

Leestijd 1 minuten
Cloudflare-diensten worden gebruikt om de beveiliging en prestaties van websites en koppelingen te verbeteren. Als je Cloudflare-instellingen niet correct zijn geconfigureerd, kan je website als onveilig lijken of helemaal niet toegankelijk zijn.
Je DNS-records in Cloudflare moeten zijn ingesteld op 'DNS only' om je domeinkoppeling goed te laten werken. Als je records Proxied zijn, moet je dit bijwerken naar DNS Only om ervoor te zorgen dat je domein correct functioneert.
Als je domein via Cloudflare aan Wix is gekoppeld, moet je de volgende stappen nemen om te garanderen dat je koppeling goed werkt.

Om je Cloudflare-instellingen te verifiëren:

1. Log in op je Cloudflare-account.
  2. Ga naar het Websites-tabblad en klik op je domeinnaam.
cloudfare-websitepagina,
  1. Ga naar het DNS-tabblad en scrol omlaag naar je A- en CNAME-records in het DNS-beheergedeelte.
  2. Zorg ervoor dat onder de Proxystatus zowel A-records als CNAME-records zijn ingesteld op DNS Only.
    Let op: Als je records al zijn ingesteld op DNS Only, hoef je verder niets te doen. Je domein werkt normaal met Wix (zolang je DNS-records ook correct zijn geconfigureerd bij je domeinregistreerder).