Check-in by Wix: De app downloaden

Leestijd 1 minuten

Maak kennis met Check-in by Wix - de ultieme mobiele oplossing voor moeiteloos deurbeheer voor evenementen.
Als organisator van evenementen kun je medewerkers toewijzen om de gastenlijst te beheren en tickets te scannen, zodat het inchecken soepel verloopt.
Bovendien kun je waardevolle inzichten krijgen in evenementstatistieken om een goed georganiseerd evenement te garanderen. Dit omvat bestelgegevens van gasten, zoals ticketaankopen, betaalstatus en verkooptrends voor je toekomstige planningsbehoeften.
Een screenshot van verschillende afbeeldingen van de Check-in by Wix-app.

Om de Check-in by Wix-app te downloaden:

1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android).
  2. Typ 'Check-in by Wix' in het zoekveld.
  3. Klik op Downloaden of Installeren om de app te downloaden.
  4. Log in met je Wix-inloggegevens.
Je kunt de Check-in-app ook rechtstreeks op je mobiele apparaat downloaden via deze links: