Branded App by Wix: Uitleg over de e-mails die je ontvangt van Apple en Google

Leestijd 2 minuten
Als onderdeel van het Branded App by Wix-pakket zorgt Wix voor de indiening van je app bij de stores, het onderhoud van de app en de naleving van eventuele nieuwe beleidsregels. Tijdens dit proces kun je e-mails ontvangen van Apple en Google. Deze e-mails vereisen geen actie van jouw kant.
Hieronder vind je een lijst van e-mails die je kunt ontvangen van Apple en Google waar je je geen zorgen over hoeft te maken, omdat Wix voor de nodige actie(s) zorgt.

E-mails van Apple

Klik op een e-mailtitel hieronder om meer te weten te komen over waarom je de e-mail zou kunnen ontvangen:

E-mails van Google

Klik op de titel van de e-mail hieronder om meer te weten te komen over waarom je deze e-mail zou kunnen ontvangen: