Branded App by Wix: Terugbetaalbeleid

Leestijd 2 minuten
Voordat je je Branded App live kunt krijgen en kunt verbinden met Apple's App Store of Google Play, moet je een Branded App by Wix-pakket kopen. Nadat je hebt gekocht, kom je in aanmerking voor een terugbetaling binnen de terugbetaalperiode.

Details over het terugbetaalbeleid voor Branded-apps

Je komt in aanmerking voor een terugbetaling binnen de eerste dertig dagen na de eerste aankoop. Om de terugbetaling te krijgen, annuleer je je pakket vanuit Premiumpakketten in je Wix-account.

Als je na het verstrijken van de periode vindt dat je een terugbetaling verdient, klik dan hier om je uitleg toe te voegen en wij zullen je verzoek bekijken.

Extra informatie:

• Als je binnen 72 uur na een aankoop (tijdens de proefperiode) hebt opgezegd, is de transactie waarschijnlijk geannuleerd voordat het geld is verrekend. Als dit het geval is, worden de oorspronkelijke afschrijving(en) binnen twintig werkdagen van je rekening verwijderd, in plaats van dat je een terugbetaling ontvangt.
  • Het kan tot 20 werkdagen duren voor het geld op je rekening staat.
  • Wix is niet verantwoordelijk voor extra bankkosten, commissies of rood staan. De enige manier om deze kosten te vermijden, is door rechtstreeks met je bank te onderhandelen.
  • Wix is niet verantwoordelijk voor terugbetaal- of annuleringskosten van je Apple- en Google-ontwikkelaarsaccounts.