Branded App by Wix-aanvraag: Integratie met Google AdMob om advertenties in je app weer te geven

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is er geen optie om advertenties weer te geven in je Branded App om inkomsten te genereren met Google Admob. Google Admob is een manier om inkomsten te genereren met mobiele apps door advertentieruimte op je app beschikbaar te maken voor adverteerders om hun producten te promoten. De advertenties worden gemaakt en betaald door adverteerders en vervolgens weergegeven in je branded app.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.