Branded App by Wix-aanvraag: Gedetailleerde analyserapporten voor je app bekijken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het in Branded App by Wix niet mogelijk om gedetailleerde analyserapporten over je app te bekijken, zoals het aantal downloads dat je app krijgt uit zowel de App Store als de Google Play Store.
In de rapporten voor leden-apps in Wix Analytics kun je wel gegevens zien zoals app-verkeer op tijdstip van de dag en hoeveel nieuwe app-bezoekers je gedurende bepaalde perioden ontvangt. Lees meer over rapporten voor leden-apps.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.