Branded App by Wix-aanvraag: App-leden toestaan om items in een verlanglijst op te slaan

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kunnen je app-leden in Branded App by Wix geen individuele producten of diensten toevoegen aan een gepersonaliseerde verlanglijst.
De mogelijkheid om een verlanglijst in je app te maken, zou ingelogde leden helpen om hun favoriete producten en/of diensten bij te houden door ze toe te voegen aan een persoonlijke lijst. Ze kunnen op elk moment teruggrijpen naar hun verlanglijstitems om te beslissen wat ze willen kopen. Lees meer over hoe de verlanglijstfunctie van Wix Stores op desktop werkt
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.