Branded App-aanvraag: Meer aanpassingsopties voor systeemschermen (inloggen en starten)

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om meer aanpassingen toe te voegen aan de inlog- en startschermen van je app, zoals verschillende animaties, extra velden en extra elementen. Je kunt je inlog- en startschermen wel aanpassen door de kleuren, tekst en afbeelding te kiezen voor je merk.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.