Boleto gebruiken om te betalen voor premium-aankopen

Leestijd 1 minuten
Gebruik Boleto om in Brazilië te betalen voor Wix-diensten. Boleto-transacties kunnen gedaan worden zonder dat je vooraf met een creditcard hoeft te betalen.
Belangrijk:
  • Deze betaalmethode is momenteel alleen beschikbaar voor Premiumpakket-aankopen met een jaarlijks contract.
  • Je kunt Boleto gebruiken om domeinen met de volgende extensies te kopen: .com, .com.br, .net, .org, .info, .coach, .biz, .fit, .fitness, .live, .rocks, .pictures, .club, .space, .shop, .store, .studio, .training, .online, .co.uk, .xyz, .yoga, en .art.

Om te betalen voor Wix-diensten met Boleto:

1. Log in op je Wix-account.
  2. Klik op Mijn websites.
  3. Klik naast de betreffende website op Upgrade.
  4. Kies een Premiumpakket
  5. Klik op Kopen.
  6. Selecteer de Boleto-optie.
  7. Vul je gegevens in.
  8. Klik op Boleto genereren.
  9. Kies een betaaloptie:
    • Online betalen (aanbevolen): Selecteer je bank in het drop-down menu en klik op Inloggen bij de bank.
    • Offline betalen: Klik op Afdrukken om je Boleto offline te betalen.
Tip:
De Boleto wordt uitgegeven op naam van DLocal Brasil Ltd of Mercado Pago ten dienste van DL7505830. DLocal is de betaalverwerker voor Wix in Brazilië.
Belangrijk:
  • De Boleto moet binnen vijf dagen na uitgifte worden betaald. Na deze periode is een nieuwe Boleto nodig.
  • Wix-diensten die bij Boleto zijn gekocht, worden binnen een dag na betaling van een Boleto actief.
  • Als je domeinnaam na bevestiging van de betaling niet meer beschikbaar is, wordt je volledig terugbetaald.
  • Je kunt een website niet verwijderen als je er een Boleto-betaling voor in behandeling hebt.