Bevestiging betaling cadeaubon

Leestijd 2 minuten
Belangrijk
  • De oude 'Gift Card-app' is verwijderd uit de Wix Appmarkt. Als je de app al hebt, zullen we deze blijven ondersteunen.
  • Klik hier om te lezen hoe je cadeaubonnen toevoegt en instelt.
Nadat bezoekers via de Gift Card-app cadeaubonnen hebben gekocht, zien ze een bevestigingsbericht met de optie om de cadeaubon af te drukken.
Daarnaast worden er drie e-mails verstuurd:
  • E-mail naar klant: Er wordt een e-mail gestuurd naar de koper met de details van de aankoop en een afbeelding van de bon, die de koper kan afdrukken of per e-mail kan doorsturen. Vertel je klanten dat zij de spamfolder moeten controleren als de e-mail niet aankomt.
    Deze e-mail is via app-notifications.wix.com vanaf [jouw e-mail] verzonden en heeft als onderwerpregel: Gefeliciteerd! Je hebt net een cadeaubon gekocht
  • E-mails naar jou:
    1. Er wordt een e-mail naar jou (de website-eigenaar) gestuurd met informatie over de aankoop, inclusief de couponcode en 'geldig tot'-datum. Wij raden je aan deze e-mail te bewaren, zodat je de gegevens kunt controleren wanneer iemand de cadeaubon gebruikt.
      De e-mail komt van wix-team@app-notifications.wix.com en heeft als onderwerp: Iemand heeft zojuist een cadeaubon van je website gekocht!
    2. Er wordt een tweede e-mail gestuurd met informatie over de aankoop en een kopie van de cadeaubon.
      De e-mail is verstuurd van wix-team@app-notifications.wix.com en heeft als onderwerp: Kopie van cadeaubon ####-####
Belangrijk:
Zowel jij als de koper kunnen in je PayPal-accounts de details van de transactie bekijken.
Let op:
De Gift Card-app is ontworpen voor gebruik in fysieke winkels, niet voor webshops. Als zodanig kan het niet worden gebruikt voor aankopen via Wix Stores, Wix Bookings, Wix Hotels en andere online platforms.