Bestanden en mappen in de File Share-app verwijderen

Leestijd 2 minuten
Met de File Share-app kun je een bibliotheek voor het delen van bestanden maken waarin mensen ideeën kunnen uitwisselen en samen aan projecten kunnen werken.
Je kunt je inhoud georganiseerd houden door bestanden en mappen die je niet meer nodig hebt te verwijderen. Je kunt bestanden en mappen verwijderen vanaf je live website of vanaf het dashboard van je website.
Websitebeheerders en moderators kunnen elk bestand en elke map verwijderen. Websiteleden kunnen bestanden die ze zelf geüpload hebben en lege mappen die ze zelf aangemaakt hebben verwijderen.
Belangrijk:
  • Bestanden en mappen die worden verwijderd kunnen niet worden hersteld.
  • Wanneer je een map verwijdert, worden alle submappen en bestanden erin ook verwijderd.

Lees in dit artikel hoe je een bestand of map verwijdert:

Een bestand of map verwijderen vanaf het dashboard van je website

1. Ga naar File Share op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het bestand of de map die je wilt verwijderen op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Selecteer Verwijderen.
  1. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Een bestand of map verwijderen vanaf je live website

1. Ga naar de File Share-app op je live website.
  2. Log in met het e-mailadres van je Wix-account.
  3. Klik naast het bestand of de map die je wilt verwijderen op het Meer weergeven-pictogram.
  4. Selecteer Verwijderen.
  1. Klik op Verwijderen om te bevestigen.