Beheer medewerkers in Blocks

Leestijd 2 minuten
Met Wix Blocks kun je andere Wix-gebruikers uitnodigen voor je projecten. Blocks biedt deze rollen:
  • Eigenaar: De eigenaar is de maker van het project (codepakket of app) en heeft er volledige controle over. Ze kunnen het project beheren, bewerken en installeren, medewerkers uitnodigen en de app dupliceren.
  • Beheerder (mede-eigenaar): Een beheerder kan het project beheren, bewerken en installeren, inclusief het uitnodigen van medewerkers. Er is geen limiet aan het aantal beheerders. Een beheerder kan de app niet dupliceren.

Voeg een medewerker toe

1. Klik in de bovenste werkbalk op App.
  2. Selecteer Rollen en machtigingen. Het Rollen en machtigingen-dashboard wordt geopend.
  3. Klik op Mensen uitnodigen.
  4. Voer het e-mailadres in van de persoon die je wilt uitnodigen en vink het vakje Beheerder (mede-eigenaar) aan. Scheid meerdere adressen met een komma.
  5. Klik op Uitnodiging verzenden
  6. De persoon die je hebt uitgenodigd, krijgt een e-mail. Wanneer ze op Nu accepteren klikken, leidt een link hen naar je app in Blocks. Zodra ze inloggen, kunnen ze aan je app werken.
  7. Je kunt de uitnodiging opnieuw verzenden door naast je medewerker op het Meer acties-pictogramte klikken.
Let op:
  • Wanneer je iemand uitnodigt om samen te werken, moeten ze een Wix-account hebben of zich hiervoor aanmelden.
  • Het is tijdelijk niet mogelijk om iemand uit te nodigen vanuit je eigen account om samen te werken aan je app.

Een medewerker verwijderen

1. Klik naast de medewerker die je wilt verwijderen op het Meer acties-pictogramen klik op Verwijderen.
  2. Bevestig dat je die medewerker wilt verwijderen.
Je medewerkers ontvangen een verwijderingsbericht per e-mail.