Automatisch afspelen op desktops en laptops

Leestijd 1 minuten
Mogelijk hebt je elementen op je website (zoals video's en muziek) die zijn ingesteld om automatisch af te spelen wanneer een bezoeker een specifieke pagina betreedt.

De volgende browsers ondersteunen automatisch afspelen niet meer:

• Safari 11 en latere versies (op MacOS en iOS)
  • Chrome 61 en latere versies (desktop en mobiel)
  • Firefox 66 en latere versies (desktop en mobiel)
Om de elementen automatisch af te spelen, moeten de bezoekers van je site de instellingen in hun eigen browser wijzigen. Raadpleeg de ondersteuning voor Safari, Chrome en Firefox voor meer informatie.
Belangrijk:
Het nieuwe beleid voor automatisch afspelen voor bepaalde browsers staat alleen toe dat een video automatisch wordt afgespeeld als het geluid is gedempt.