Ascend-pakketten: Een pakket kopen

Leestijd 1 minuten
Ascend by Wix is de alles-in-één bedrijfsoplossing van Wix waarmee je in contact kunt komen met je klanten, je bedrijf kunt promoten, je workflow kunt automatiseren, en nog veel meer.

Elke website heeft een ingebouwd Ascend Free-pakket. Om toegang te krijgen tot meer geavanceerde functies, kun je upgraden met een van de drie pakketten: Ascend Basic, Ascend Professional of Ascend Unlimited. Vergelijk deze pakketten en kies degene die het beste past bij jouw bedrijf.

Om een Ascend-pakket te kopen:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Typ 'Ascend' in de zoekbalk bovenaan.
  3. Klik op het Ascend-pakketten-zoekresultaat.
  1. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  2. Selecteer een abonnementsperiode en klik op Volgende.
  3. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend vraagt je bank je mogelijk om je identiteit te verifiëren. Als je problemen ondervindt met het verificatieproces, neem dan rechtstreeks contact op met je bank.