Ascend-pakketten: Een pakket aan een andere website in je Wix-account toewijzen

Leestijd 1 minuten
Je kunt een Ascend-pakket opnieuw toewijzen aan een andere website in je Wix-account.
Let op:
Wanneer je een Ascend-pakket opnieuw toewijst, zullen alle premium functies van Ascend op de website waaraan het oorspronkelijk was toegewezen worden uitgeschakeld.

Om je Ascend-pakket opnieuw toe te wijzen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het pakket dat je opnieuw wilt toewijzen op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Klik op Aan andere site toewijzen.
  4. Schakel het selectievakje naast de relevante website in.
  5. Klik op Volgende
  6. Klik op Toewijzen om te bevestigen.
Let op:
Deze functie is nog niet beschikbaar voor Ascend-gebruikers in India.