Apps van derden: Ondersteuning krijgen voor een app van derden

Leestijd 1 minuten
Een app van derden is gemaakt door andere developers of bedrijven. Ze worden niet beschouwd als een product van Wix. Ondersteuning voor deze apps wordt geleverd door de externe developer of het bedrijf dat de eigenaar is van de app.
Wix biedt belangrijke informatie over deze apps in de Wix Appmarkt. In de appvermelding vind je informatie over wat de app doet, de landen en talen waarin deze beschikbaar is, en waar je ondersteuning kunt krijgen als je een probleem ondervindt met de app.

Om ondersteuningsgegevens voor apps van derden te vinden:

1. Ga naar de Wix Appmarkt.
  2. Typ de naam van de app in de zoekbalk.
  3. Selecteer de app in de zoekresultaten.
  4. Scrol omlaag naar het informatievak voor ontwikkelaars, bijvoorbeeld App developed by SmartFox.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Klantenservice.
  6. Selecteer E-mailadres kopiëren.
  7. Ga naar je e-mailaccount en stuur een e-mail met je ondersteuningsverzoek naar het gekopieerde adres.
Een screenshot met de beschikbare app-ondersteuningsinformatie
Tip:
Je kunt ook aanvullende informatie vinden op de website van de developer. Sommige developers hebben mogelijk chatondersteuning, zodat je direct contact kunt opnemen.