Apps van derden: E-commerce-apps

Leestijd 3 minuten
Wix biedt een verscheidenheid aan e-commerce-apps van derden die zijn gericht op het optimaliseren van hoe je online verkoopt. Deze apps zijn allemaal vakkundig gebouwd door externe app-ontwikkelaars en zijn ontworpen om je verkoopproces en algehele klantervaring te verbeteren.
Een screenshot met de apps met betrekking tot online verkopen.

Klik om de Wix Appmarkt te bezoeken
Ga naar de appmarkt
Het kost slechts 1 minuut

Voordelen van het toevoegen van een app van derden aan e-commercewebsites

Apps van derden zijn professionele oplossingen die zijn ontworpen om je website te verbeteren. Ze kunnen op de volgende manieren nuttig zijn als het gaat om het beheren van een webshop en het optimaliseren van je verkoopproces.

Verzending en bezorging

Automatiseer je verzend- en bezorgproces door apps toe te voegen die een alles-in-één oplossing bieden voor je verzending en bezorging. Deze apps kunnen je met alles helpen, van verzendtarieven en labels tot het volgen van pakketten en retourzendingen.

Dropshipping

Dropshipping is ideaal als je producten in je webshop wilt verkopen die bij andere bedrijven zijn uitbesteed. Je kunt items op je etalage weergeven en verkopen en het dropshipping-bedrijf het voor je laten verzenden.

Verkoopknoppen

Verkoopknoppen zijn een populaire keuze voor het weergeven van de betaalproviders waaraan je koppelt in je webshop. Door verkoopknoppen toe te voegen, kun je klanten een naadloze betaalervaring bieden.

Coupons en loyaliteit

Het aanbieden van incentives aan je klanten is een goede manier om de verkoop te stimuleren. Je kunt apps toevoegen die loyaliteit belonen met coupons of punten. Sommige apps automatiseren het proces van het maken van coupons zelfs voor je.

Apps van derden geïntegreerd met Wix

We begrijpen het belang van sommige van deze professionele oplossingen, daarom hebben we een aantal apps uitgekozen om met Wix te integreren. Dit betekent dat de app is ontworpen of aangepast om naadloos samen te werken binnen het Wix-platform.
Tip:
Ga naar ons Helpcentrum om meer informatie te vinden over verschillende app-integraties.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie.