Apps van derden: Apps om elementen te ontwerpen

Leestijd 3 minuten
Wix biedt een verscheidenheid aan ontwerp-apps in de Wix Appmarkt. Deze apps zijn allemaal vakkundig gebouwd door externe app-ontwikkelaars om het uiterlijk van je website te verbeteren.
Veel van de apps zijn widgets die je aan je website kunt toevoegen voor een specifieke functie. Je kunt bijvoorbeeld een klokwidget toevoegen die de tijd weergeeft, of een nieuwe promo-schuifregelaar uitproberen die je nieuwste promoties toont.
Een screenshot met een verscheidenheid aan apps in de appmarkt.

Klik om de Wix Appmarkt te bezoeken
Ga naar de appmarkt
Duurt 1 minuut

Voordelen van het toevoegen van een app van derden aan je website

Apps van derden zijn professionele oplossingen die zijn ontworpen om je website te verbeteren. Apps die meer toevoegen aan het ontwerp van je website, verbeteren de algehele ervaring van je klanten wanneer ze je website bezoeken. Dit kan leiden tot een positieve impact op de verkoop en een grotere betrokkenheid.

Zoeken

Zoekfunctionaliteit is de sleutel om ervoor te zorgen dat je klanten een goede ervaring op je website hebben. Zoekbalken vereisen echter indexering, wat een tijdrovend proces kan zijn. Gelukkig kun je in de Wix Appmarkt apps vinden die het proces gemakkelijker maken.

Knoppen en menu's

Het toevoegen van elementen zoals knoppen en menu's kan echt helpen om een positieve klantervaring te bieden. Deze elementen geven je klanten meer manieren om door je website te navigeren. Menu's in je koptekst kunnen zo worden ingesteld dat ze op elke websitepagina worden weergegeven, en knoppen zoals 'Nu kopen' kunnen klanten rechtstreeks naar het betaalproces leiden.

Banners en badges

Banners zijn een goede manier om belangrijke informatie aan je klanten te communiceren. Sommige van de beschikbare apps helpen bij het automatiseren van het proces van het plannen van je banners en de inhoud die voor een specifieke duur op je website wordt weergegeven.

Afbeeldingseffecten

Sommige apps richten zich op afbeeldingseffecten en hoe ze het uiterlijk van je website kunnen verbeteren. Er zijn ook een aantal hele mooie seizoenseffecten die je voor bepaalde periodes van het jaar aan je website kunt toevoegen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie over apps van derden.