App-vouchers voor Business Premiumpakketten claimen

Leestijd 3 minuten
Ontvang een gratis upgrade van één jaar voor een reeks apps van derden bij aankoop van een jaarlijks premiumpakket. Deze apps helpen je je bedrijf te beheren en te laten groeien, door te helpen met verkoop, verzending, verkeersanalyse en meer.
Let op:
Deze promotie is niet beschikbaar voor alle Premiumpakketten.

Over deze aanbieding

De apps die je kunt upgraden kunnen verschillen, afhankelijk van het Premiumpakket dat je hebt gekocht. Je vindt op de Upgrade-pagina
Klik hieronder voor meer informatie over elke app:

Promotievoorwaarden

• Deze promotie is niet voor alle gebruikers beschikbaar.
  • Je moet deze promotie binnen 60 dagen na de aankoopdatum van het Premiumpakket inwisselen.
  • Met deze actie kun je de deelnemende apps gratis upgraden voor een periode van 1 jaar. De weergave van de app-aankooppagina kan maandelijkse prijzen weergeven, maar je krijgt een heel jaar gratis.
  • De actie is alleen geldig voor de bovengenoemde apps.
  • De actie wordt per account aangeboden. Je mag het op elke website in je account gebruiken (het hoeft niet de website te zijn die je zojuist hebt geüpgraded).

Apps claimen en toevoegen aan je website

Na aankoop/upgraden naar een Premiumpakket ontvang je een e-mail met de apps van derden die je gratis kunt claimen. Ga naar het dashboard van je website om de app toe te voegen die aan je bedrijfsbehoeften voldoet.
Gebruik je een van deze apps al?
Met deze promotie kun je de app upgraden, zelfs als je deze al (gratis) gebruikt op je website. Volg de onderstaande stappen – je ziet de korting op de aankooppagina.

Om een app te claimen en deze toe te voegen/te upgraden:

1. Ga naar Apps beheren op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de betreffende app op de App downloaden-knop.
  3. Klik op App downloaden
  4. Klik op Toestaan en toevoegen
  5. Klik rechtsboven op deze app Upgraden.
  6. Klik op Selecteren
  7. Bekijk de details en klik op Aankoop verzenden.
Let op:
De waarde van elke in aanmerking komende app-aankoop wordt weergegeven als 0,00, omdat je er een gratis jaarabonnement op krijgt.