App van derden: Etsy Integration van Webkul

Leestijd 1 minuten
Met de Etsy Integration-app kun je je producten van Wix naar Etsy en je bestellingen van Etsy naar Wix synchroniseren. Webshopeigenaren kunnen de voorraad op beide platforms eenvoudig beheren.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Exporteer je Wix-producten naar je Etsy-verkopersaccount
  • De optie voor categorietoewijzing is beschikbaar via Wix op Etsy
  • Exporteer je Etsy-bestellingen naar je Wix-webshops
  • Zodra een producthoeveelheid in de Wix-webshop of de Etsy-winkelvoorraad is verkocht, wordt die aan beide kanten gesynchroniseerd
Bekijk de Etsy Integration-app van Webkul om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met Webkul: