App van derden: Blocky IP & Country Blocker van Effective Apps

Leestijd 1 minuten
Met de Blocky: IP & Country Blocker-app van Effective Apps kun je voorkomen dat ongewenste bezoekers, bots en oplichters toegang krijgen tot je website. Nadat een bezoeker is geblokkeerd, wordt deze automatisch doorgestuurd naar een pagina van jouw keuze op je website.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

Functies en voordelen zijn onder andere:

• Blokkeer toegang tot je website voor bezoekers uit bepaalde landen
  • Blokkeer specifieke bezoekers op hun IP-adres
  • Verminder intimidatie en fraude veroorzaakt door bots en oplichters
  • Blokkeer met één druk op de knop direct meerdere landen
Bekijk de Blocky: IP & Country Blocker-app van Effective Apps om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen of opmerkingen rechtstreeks contact op met Effective Apps: