ADI: Wix Bookings toevoegen

Leestijd 1 minuten
Wix Bookings is een gebruiksvriendelijk, alles-in-één systeem voor het boeken van afspraken waarmee je je kunt concentreren op je bedrijvigheid.
Met deze app kunnen klanten afspraken en diensten altijd en overal rechtstreeks plannen op je website plannen.

Om Wix Bookings toe te voegen:

1. Klik in de bovenste balk in ADI op Toevoegen.
  2. Klik op Apps.
  3. Wijs Reserveringen aan en klik op Toevoegen.
Zodra je hebt toegevoegd, wordt er een nieuwe pagina met de naam 'Online boeken' aan je website toegevoegd. Je hebt toegang tot deze pagina via het Pagina's-menu. De volgende pagina's zijn automatisch inbegrepen onder het Online boeken-gedeelte van de ADI-bouwer:
  • Diensten
  • Boekingsformulier
  • Boekingsagenda
  • Bookings afrekenpagina
Let op:
Als je 'Neem online reserveringen aan' hebt geselecteerd bij het opzetten van je website, is Wix Bookings al toegevoegd.
Tip:
Klik hier om te lezen hoe je Wix Bookings gebruikt