ADI: Toegang tot je Wix Bookings-pagina's

Leestijd 1 minuten
Wanneer je Wix Bookings aan je website toevoegt, wordt er een nieuwe pagina toegevoegd met de naam Online boeken. De Wix Bookings-app bestaat uit zes binnenpagina's:
  • Dienstenlijst: Klanten kunnen op deze pagina diensten bekijken en selecteren.
  • Dienstenpagina: Geeft meer informatie over de diensten die je aanbiedt.
  • Boekingsagenda: Laat klanten en websitebezoekers een dienst boeken.
  • Betaalgegevens: Klanten voegen hun betaalgegevens toe.
  • Boekingsformulier: Verzamel belangrijke en nuttige informatie wanneer klanten het formulier invullen om een dienst te boeken.
  • Bevestiging: Klanten zien deze pagina wanneer ze een boeking voltooien.

Om toegang te krijgen tot je Wix Bookings-pagina's:

1. Klik op de bovenste balk van de ADI-bouwer op de Pagina's-drop-down.
  2. Klik op Online boeken.
  3. Klik op Uitchecken Bookings onder Online boeken.
  4. Klik op het bookings-onderdeel in de ADI-bouwer.
  5. De lijst met boekingspagina's verschijnt aan de linkerkant. Klik op het -pictogram naast een boekingspagina om de pagina te bewerken.
Tip:
Je kunt ook een lesrooster aan je website toevoegen waar bezoekers je aanstaande aanbod kunnen bekijken en rechtstreeks vanuit de agenda kunnen boeken. Lees meer