ADI: Paginaovergangen wijzigen

Leestijd 1 minuten
Trek de interesse van je bezoekers door een levendige animatie toe te voegen aan de elementen op je website. Je kunt zelfs een paginaovergangsstijl toepassen op je website om de interesse van je bezoekers vast te houden terwijl ze door je website navigeren.
Let op:
De door jou gekozen animatie wordt toegepast op alle elementen van je website.

Om je paginaovergangen te wijzigen:

1. Klik in de bovenste balk van de ADI-bouwer op Ontwerpen.
  2. Selecteer Animatie in het dropdownmenu.
  3. Klik op een animatietype om het op je website toe te passen.
  4. Kies een paginaovergangsstijl.
Tip:
Klik op Voorbeeld in de bovenste balk en klik op de pagina's in het menu van je website om de overgangen in actie te zien.