ADI: Een transparante koptekst toevoegen

Leestijd 2 minuten
Je kunt je koptekst zo instellen dat deze transparant wordt weergegeven op de startpagina van je ADI-website. Dit betekent dat de achtergrondafbeelding in het gedeelte onder de koptekst zichtbaar is door de koptekst.
Informatie die je moet weten voordat je een transparante koptekst aan je website toevoegt:
  • De koptekst wordt alleen transparant weergegeven op de homepage van je website. Op alle andere pagina's wordt de koptekst weergegeven met een achtergrondkleur.
  • Het eerste gedeelte direct na de koptekst op de homepage moet een afbeelding over de volledige breedte bevatten.

Stap 1 | Wijzig je websitekleuren in de donkere modus.

1. Klik in de bovenste balk in ADI op Ontwerpen.
  2. Selecteer Kleuren in het drop-down menu.
  3. Klik links onder Kleurmodus op Bewerken.
  4. Selecteer Donker onder Kleurinstellingen.

Stap 2 | Wijzig de afbeelding in het onderdeel naar volledige breedte.

1. Klik in het gedeelte onder de koptekst op Ontwerpen.
  2. Kies een ontwerp met een afbeelding over de volledige breedte.

Stap 3 | Wijzig het koptekstontwerp in transparant

1. Klik in het Koptekst-gedeelte op Ontwerp.
  2. Klik op Ontwerp aanpassen.
  3. Klik op Transparant.