ADI: Een PayPal-donatieknop toevoegen

Leestijd 1 minuten
Voeg een PayPal-donatieknop toe aan je website, zodat je donaties kunt ontvangen. Je kunt een vast bedrag instellen of bezoekers een bedrag laten kiezen.

Wanneer je bezoekers op de knop klikken, worden ze automatisch doorgestuurd naar PayPal om te doneren.

Om een PayPal-donatieknop toe te voegen:

1. Klik op het relevante onderdeel in ADI.
  2. Klik op Bewerken
  3. Klik naast Knop op het Tonen/Verbergen-pictogramom je knop zichtbaar te maken.
  4. Voer de knoptekst in (bijv. Doneer nu).
  5. Klik naast de tekst van je knop op Link.
  6. Selecteer PayPal donaties.
  7. Voer je PayPal-e-mailadres in.
  8. Klik op de Vast bedrag-schakelaar om het donatiebedrag in te stellen:
    • Ingeschakeld: Voer een bedrag in dat bezoekers kunnen doneren en selecteer een valuta.
    • Uitgeschakeld: Je bezoekers kunnen kiezen hoeveel ze willen doneren.
  9. Klik op Klaar.