ADI: Een 'Binnenkort online'-pagina toevoegen

Leestijd 2 minuten
Een 'Binnenkort online'-pagina is een tijdelijke startpagina die bezoekers laat weten dat je website in aanbouw is en ergens in de toekomst beschikbaar zal zijn.
De pagina heeft geen koptekst, dus bezoekers kunnen tijdens het bouwen niet naar de rest van je website navigeren. Voeg de tekst 'Binnenkort online' toe aan je pagina samen met alle andere informatie waarvan je denkt dat deze relevant is, bijvoorbeeld een geplande openingsdatum, om je bezoekers een voorproefje te geven van wat er gaat komen.

Om een 'Binnenkort online'-pagina toe te voegen:

1. Klik op de kop.
  2. Klik naast Websitemenu op het Weergeven / verbergen-pictogram.
  1. Wijs bovenaan ADI Toevoegen aan.
  2. Klik op Pagina onderdeel.
  3. Klik links op Tekst en selecteer een tekstonderdeel dat je aan je website wilt toevoegen.
  4. Klik links op de velden Titel / Ondertitel en typ je bericht.
    Let op:: (Indien nodig) Klik naast de relevante tekst op het Weergeven / verbergen-pictogramom deze zichtbaar te maken.
Tip:
Geef je onderdeel een geheel nieuwe look en feel door je ontwerp aan te passen.