ADI: Delen van een pagina-onderdeel verbergen en weergeven

Leestijd 1 minuten
Je kunt kiezen welke elementen of tekstvelden in je onderdelen worden weergegeven. Dit betekent dat je je onderdelen precies kunt aanpassen zoals jij dat wilt.

Om elementen in een pagina-onderdeel te verbergen of weer te geven:

1. Klik op het onderdeel met het element of tekstveld dat je wilt weergeven of verbergen.
  2. Klik op Bewerken.
  3. Selecteer of deselecteer het Weergeven/verbergen-pictogram naast het betreffende veld:
    • Geselecteerd: Het element of tekstveld wordt weergegeven.
    • Niet geselecteerd: Het element of tekstveld is verborgen.