Accountinstellingen-aanvraag: Tweestapsverificatie voor websiteleden inschakelen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om tweestapsverificatie in he schakelen voor de leden van je website. Tweestapsverificatie voegt een extra verificatielaag toe aan het inlogproces en helpt je leden te voorkomen dat iemand zonder hun medeweten toegang krijgt tot hun account.
Tijdelijke oplossing:
Je kunt Velo by Wix's integratie met Twilio gebruiken om tweestapsverificatie aan te bieden voor je leden.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.