Accountinstellingen-aanvraag: Een accountnaam hergebruiken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een eerdere gebruikte (door jezelf of anderen) accountnaam te hergebruiken. Dit geldt ook voor accountnamen die horen bij accounts die gesloten zijn of die de naam niet meer gebruiken.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.
Let op: Alle informatie, ook geplande functies en tijdsinschattingen, zijn louter informatief en kan op elk moment door Wix gewijzigd of geannuleerd worden. Ze vertegenwoordigen geen belofte, verplichting of garantie voor toekomstige beschikbaarheid of implementatie en men moet hier niet op vertrouwen bij het nemen van aankoopbeslissingen.