Online programma's: Een overzicht

Leestijd 3 minuten
Maak een online programma om je leden te inspireren en hen te helpen hun doelen te bereiken. Je kunt een stappenplan naar keuze samenstellen zoals een cursus, fitness challenge, voedingsplan of persoonlijke coaching.
Je kunt ook programma-instructeurs toevoegen om deelnemers te begeleiden, wat zowel individuele groei als je community bevordert. Verbeter de leerervaring door quizzen te integreren voor interactieve betrokkenheid, begrip te versterken en actieve deelname te bevorderen.
Een screenshot van een programmalijst weergegeven op een live website.
Klaar om aan de slag te gaan?

Creëer unieke programma's voor je bedrijf

Je online programma bestaat uit stappen die deelnemers moeten doorlopen om verder te komen. Maak een programma dat je deelnemers inspireert om gemotiveerd te blijven en die hen aanmoedigt om week na week door te gaan.
Voor programma's op eigen tempo zijn de stappen onderverdeeld in onderdelen om de organisatie te vergemakkelijken. In geplande programma's worden stappen gerangschikt op basis van specifieke datums of een agenda.
Een screenshot van inhoud in een programma.

Deelnemers aan je programma beheren

Vanaf het dashboard van je website kun je je deelnemers aan je programma beheren door hen uit te nodigen, hun voortgang te volgen en rechtstreeks te communiceren, met eenvoudige filteropties.
Een screenshot van een deelnemerslijst in een programma.
Tip:
Mensen kunnen de beschikbare programma's bekijken en eraan deelnemen op basis van de privacyinstellingen van het programma.

Volg het succes van je programma

Houd de voortgang van je deelnemers in de gaten binnen het programma. Je kunt voltooide stappen volgen en op de hoogte blijven door vragen te stellen, advies te geven en het moreel te verhogen wanneer dat nodig is.
Een screenshot van de voortgang van een deelnemer in een programma.

Koppel deelnemers aan elkaar

Maak een groep en koppel die aan je programma zodat je deelnemers hun vooruitgang kunnen delen, en tips en feedback kunnen geven aan andere groepsleden.
Dit verbetert hun betrokkenheid bij en loyaliteit aan het programma omdat ze met elkaar in contact komen, en ze kunnen ook toegang krijgen tot belangrijke programma-updates.
Een screenshot van de instellingen van een programma met de nadruk op een gekoppelde groep.

Verbeter de betrokkenheid van je deelnemers

Verbeter de betrokkenheid van deelnemers door quizzen of enquêtes in je programma te integreren. Pas vragen aan om de effectiviteit van je inhoud te meten.
Vraag deelnemers bijvoorbeeld om open feedback of vraag deelnemers om antwoorden te selecteren uit een vooraf gedefinieerde lijst, zodat je waardevolle inzichten kunt verzamelen en je programma dienovereenkomstig kunt optimaliseren.
Een screenshot van een quiz/enquête voor een programma.