Abonnementen: De bedankpagina aanpassen

Leestijd 2 minuten
Pas de tekst aan die verschijnt op de pagina die je klanten zien nadat ze een abonnement hebben gekocht. Dit is een goede manier om extra inkomsten te genereren door klanten naar aanvullende producten, diensten of abonnementen op je website te leiden.
Let op:
Gepersonaliseerde bedankberichten verschijnen alleen wanneer klanten een abonnement (zoals pakketten of lidmaatschappen) rechtstreeks op je website kopen. Ze zullen dit bericht niet zien bij het kopen van een andere dienst met een abonnement zoals via Wix Bookings.

Om je bedankpagina aan te passen:

1. Ga naar Abonnementenbeheer op het dashboard van je website.
  2. Klik op een van je bestaande abonnementen of klik op + Abonnement creëren.
  3. Scrol omlaag naar Instellingen.
  4. Klik naast Bedankpagina op Bewerken.
  5. Voer een Titel in voor je bedankpagina.
  6. Typ de tekst voor deze pagina in het Bericht-veld.
    Tip: Gebruik de beschikbare opmaakopties om belangrijke informatie te laten opvallen.
  7. (Optioneel) Voeg links toe aan je bedankpagina:
    1. Klik en sleep met je muis om de tekst te selecteren die je wilt koppelen.
    2. Klik op het Link-pictogram
    3. Voer de relevante URL in.
    4. (Optioneel) Schakel Link opent in een nieuw tabblad in om de link in een apart tabblad in de browser van je bezoeker te openen.
    5. (Optioneel) Schakel Laat Google deze link negeren in om de gelinkte pagina verborgen te houden voor zoekmachines.
  8. Voer je Knoptekst in.
  9. Kies waar de knop klanten naartoe leidt:
    • Homepage: Wanneer ze op de knop op de bedankpagina klikken, keren je klanten terug naar je homepage.
    • Andere pagina: Leid klanten naar een specifieke URL, zoals je diensten- of productpagina of een bestemmingspagina.
      1. Voer de Pagina-URL in het veld in.
  10. Klik op Opslaan