Abonnementen: Belasting instellen in de Wix Owner-app

Leestijd 1 minuten
Stel het zo in dat je de benodigde belasting kunt innen van klanten die je abonnementen kopen.
Belangrijk:
In verschillende regio's zijn andere belastingregels van toepassing. Raadpleeg een accountant of je lokale belastingdienst voor specifieke informatie die relevant is voor je bedrijf.

Om belasting te innen op de verkoop van abonnementen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik rechtsonder op het Menu-pictogram.
  3. Tik op Abonnementen.
  4. Tik bovenaan op Instellingen.
  5. Selecteer Btw.
  6. Klik op Btw inschakelen.
  7. Voer het belastingtarief in (bijvoorbeeld 10%).
  8. Selecteer hoe je de belasting wilt toevoegen:
    • Opnemen in de prijs:  Klanten zien bij het afrekenen de prijsspecificatie.

•  Toevoegen aan totaalbedrag: De belasting wordt toegevoegd aan de abonnementsprijs.Bij het betalen zien je klanten de belasting die is toegevoegd.

9. Tik op Opslaan