Abonnementen: Analytics-rapporten bekijken en downloaden

Leestijd 2 minuten
Wix Analytics biedt een verscheidenheid aan verkooprapporten om je te helpen de verkoop van je abonnement te volgen. Kies hoe je de informatie wilt bekijken of presenteren en pas de rapporten aan je behoeften aan.
Let op:
Je kunt de informatie die je in je rapporten ziet volledig aanpassen. Lees meer over het aanpassen van hoe je gegevens in je rapporten bekijkt.

Om een rapport te bekijken of te downloaden:

1. Ga naar Abonnementen op het dashboard van je website.
  2. Klik onder 'Analyses overzicht' op Volledig rapport bekijken
  3. Kies bovenaan het relevante rapport uit de Rapporten-dropdown.
  1. Selecteer de rapportweergave uit de volgende opties:
    • Lijndiagram: Bekijk de rapportgegevens als een lijn.
    • Staafdiagram gesplitst: Bekijk de gegevens als een staafdiagram, waarbij elk verkocht abonnement in een andere kleur wordt weergegeven.
    • Tabel: Bekijk een tabel met verkochte abonnementen.
  1. Klik rechtsboven op Downloaden.
  2. Kies een bestandsformaat: Excel, CSV of Afbeelding.