Aanvraag: Video-sitemaps toevoegen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Afhankelijk van de functies die je op je website hebt, kan je sitemap-index meerdere afzonderlijke sitemaps bevatten.
Elke afzonderlijke sitemap vertegenwoordigt een enkel type pagina op je website, zoals je Wix Stores-productpagina's of Wix Blog-postpagina's. Deze sitemaps kunnen pagina-URL's, informatie over de laatste update en details over afbeeldingen op de pagina's bevatten. Lees meer over het sitemapbestand van je website
Momenteel is het niet mogelijk om videositemaps voor je website toe te voegen.
Tip:
Wix neemt standaard afbeeldingsinformatie op in de sitemaps voor Wix Stores, Wix Events en Wix Forum. We zullen in de toekomst afbeeldingsinformatie toevoegen voor meer sitemaps.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.