Aanvraag: Geautomatiseerde e-mails vanaf meerdere adressen versturen

Functieaanvraag|Goed nieuws! Deze functionaliteit is nu beschikbaar.
We zijn verheugd aan te kondigen dat je nu geautomatiseerde e-mails vanaf meerdere adressen kunt verzenden. Als je meerdere e-mails gebruikt, kunnen je e-mails afkomstig zijn van adressen die zijn gekoppeld aan specifieke onderdelen van je bedrijf. Bijvoorbeeld het verzenden van een geautomatiseerde e-mail vanaf bookings@website.com en een andere vanuit sales@website.com.

Om een andere afzender toe te voegen:

1. Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website.
  2. Klik rechts onder Afzendergegevens op Afzenders beheren.
  3. Klik op Nog een afzender toevoegen en voeg je nieuwe afzendergegevens toe.
Een screenshot met de Nog een afzender toevoegen-knop waar je meerdere afzenderadressen kunt toevoegen.
  1. Klik op Opslaan.
  2. Voer de code in die naar je e-mailadres is verzonden en klik op Bevestigen.