Aanvraag: De SEO Assistant gebruiken met productpagina's van Wix Stores

Functieaanvraag|Goed nieuws! Deze functionaliteit is nu beschikbaar.
We zijn verheugd om aan te kondigen dat je de SEO Assistant nu kunt gebruiken met productpagina's van Wix Stores. Kies een product en selecteer SEO-instellingen bewerken om de assistent te openen en taken en suggesties te krijgen.
Een screenshot van een geopende Wix Stores-productpagina met voorgestelde taken van de SEO Assistant.