Aanvraag: De gratis Wix-URL verwijderen na het koppelen van je domein

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Nadat je je domein (bijv. www.mijnprofessionelewebsite.com) aan je website hebt gekoppeld, bestaat je gratis Wix URL (bijv. accountnaam.wixsite.com/websiteadres) nog. Je gratis Wix-URL leidt om naar je domeinnaam, zodat iedereen die toegang probeert te krijgen tot je gratis Wix-URL je website nog steeds kan bekijken.
Let op:
  • Geef de omleiding 24 uur de tijd om zich te propageren.
  • Je gratis Wix-URL kan niet langer worden gevonden door zoekmachines of websitebezoekers. Ze kunnen je website alleen openbaar vinden door je domeinnaam te gebruiken, tenzij ze je gratis Wix-URL hebben opgeslagen.
Als het verwijderen van je gratis Wix-URL een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.