Aanvraag: De cookiebanner in de Wix Editor volledig aanpassen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel zijn er een paar manieren om je Wix-cookiebanner aan te passen, zoals het wijzigen van de tekst en het kleurthema. Extra opties, zoals het aanpassen van de banner in de Editor, het wijzigen van de grootte van de banner of het wijzigen van de bannerlocatie op het scherm, zijn momenteel niet beschikbaar.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.