Aanvraag: Betalingen ontvangen met SEPA als betaalmethode

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel biedt Wix SEPA (Single Euro Payments Area bankoverschrijvingen) niet als betaalmethode aan.
Gebruikers in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland en Nederland kunnen Mollie als betaalprovider koppelen. Door Mollie voor SEPA-betalingen te gebruiken, kunnen je klanten bij het afrekenen via SEPA betalen in plaats van rechtstreeks op je Wix-website.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.