Aanvraag: Bestaande e-mail overzetten naar Wix

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een bestaand e-mailaccount naar Wix over te zetten, zelfs niet als je het domein naar Wix hebt overgezet. In plaats daarvan kun je je zakelijke e-mail koppelen aan Wix door op de domeinenpagina van je Wix-account DNS-records (MX-, A-, CNAME- en TXT-records) toe te voegen die door je e-mailhost zijn geleverd.
Tips:
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.