3 juli, 2023 - Kan de URL van de Gratis Site niet Bewerken door de Accountnaam te Wijzigen - NL

Bekend probleem|Dit probleem is opgelost.
Dit probleem is nu opgelost. We danken u voor uw geduld en begrip terwijl we aan een oplossing voor dit probleem hebben gewerkt.

Om de wijzigingen door te voeren, dient u uw gebruikersnaam tijdelijk te wijzigen in een nieuwe gebruikersnaam en op te slaan. Wijzig vervolgens de gebruikersnaam terug naar uw gewenste gebruikersnaam en sla op. Hiermee wordt uw gratis Wix URL bijgewerkt.