Wix Site Members: הוספה וניהול של אפליקציית Member Authentication (אימות חברים)
טופסי ההרשמה והכניסה הם חלק מאפליקציית Member Authentication. כדי לשדרג את חוויית הגלישה, תוכלו להוסיף את האפליקציה לאתר ואז לערוך כל טופס כך שיתאים לעיצוב שלכם וגם להחליט מה חברי האתר יראו.
מאמר זה מתייחס לגרסה החדשה של טופסי ההרשמה והכניסה לחברים.

הוספת אפליקציית Member Authentication
אם האתר שלכם שנבנה ב-Wix editor או ב-Studio editor מבוסס על הממשק הישן (עם הגרסה הישנה של טופסי הרשמה וכניסה, בין אם השארתם את ברירת המחדל או התאמתם את הטפסים אישית), אתם יכולים להוסיף את אפליקציית Member Authentication כדי לגשת למסכים חדשים וניתנים לעריכה המוצגים לחברים, כולל החלונות הקופצים של איפוס הסיסמה ושל הגישה המוגבלת.
אפליקציית Member Authentication כוללת את המסכים הבאים: Signup form (טופס הרשמה), Login form (טופס כניסה), Access Restricted (גישה מוגבלת), Pending Approval (ממתין לאישור), Email Confirmation (אישור מייל), Reset Password (איפוס סיסמה), (Create New Password) יצירת סיסמה חדשה ו-Expired Reset Link (פג תוקף הלינק לאיפוס).
בחרו מה תרצו לעשות עכשיו:
ניהול אפליקציית Member Authentication
דרך חלונית ההגדרות של הטופס ב-editor אפשר לנהל את התוכן וההגדרות של טופסי ההרשמה וההתחברות. אתם יכולים להציג או להסתיר אלמנטים בטופס, לעדכן שדות ההרשמה, לנהל את אפשרויות ההתחברות דרך רשתות חברתיות ולגשת להגדרות החברים ולכלי האבטחה של האתר.

- היכנסו ל-editor.
- הקליקו על Pages & Menu
(עמודים ותפריט) בצד השמאלי של ה-editor. - הקליקו על Member Authentication בחלונית הצדדית.
- בחרו את הטופס הרלוונטי.
- הקליקו על אלמנט הטופס בעמוד.
- הקליקו על Settings (הגדרות).
- בחרו מה תרצו לעשות עכשיו:

מחיקת אפליקציית Member Authentication
אם אתם כבר לא צריכים את חוויית ההרשמה וההתחברות שהאפליקציה מספקת, תוכלו למחוק את Member Authentication. ברגע שתמחקו את אפליקציית Member Authentication, האתר שלכם יחזור לברירת המחדל של טופסי ההרשמה והכניסה. תמיד תוכלו להוסיף שוב את אפליקציית Member Authentication.
אתם יכולים למחוק את אפליקציית Member Authentication אחרי שכבר אין צורך בגישה של חברי האתר. לשם כך, צריך קודם להסיר את כל הפיצ'רים שמיועדים לחברים מחוברים, כולל Wix Members Area, העמודים המוגדרים כ-Members only (חברים בלבד) וכל פיצ'ר שמבקש מהגולשים להירשם או להיכנס. קראו פרטים נוספים על הסרת אפליקציה באתר.
כדי למחוק את אפליקציית Member Authentication:
- היכנסו ל-editor.
- הקליקו על Pages & Menu
(עמודים ותפריט) בצד השמאלי של ה-editor. - הקליקו על אייקון ההגדרות
ליד Member Authentication. - הקליקו על Delete Member Authentication (מחיקת Member Authentication).
- אשרו שאתם רוצים למחוק את האפליקציה.



.