Google Workspace: İptal İşleminin Ardından İş E-postası Verilerinin Kullanılabilirliği
Google Workspace iş e-postanızı iptal ettiğinizde, aboneliğiniz bir sonraki yenileme tarihine kadar aktif kalır. Bu tarihten sonra aboneliğiniz sona erer ve artık hesabınızdan e-posta okuyamaz, alamaz veya gönderemezsiniz.
Not:
İş e-postası verileriniz Google'ın geçerli şartlar ve koşullarının yanı sıra veri saklama politikalarına uygun olarak saklanır. İş e-postanızı Google'ın saklama süresi içinde geri satın alırsanız, iş e-postası verileriniz geri yüklenir.

