Wix Stores: Een 'Winkel bekijken'-knop toevoegen aan je Facebook-webshop

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
Nadat je een Facebook-winkel hebt gemaakt, kun je een 'Winkel bekijken'-knop toevoegen die je bezoekers naar de 'Winkel'-pagina op je Facebook-bedrijfspagina leidt.
Afbeelding van Facebook-pagina met de 'Winkel bekijken'-knop omlijnd

Om een 'Winkel bekijken'-knop toe te voegen aan je Facebook-winkel:

1. Schakel over naar het profiel dat aan de bedrijfspagina is gekoppeld.
  2. Ga naar je Facebook-bedrijfspagina.
  3. Klik op het Meer acties-pictogramen selecteer Actieknop toevoegen
  4. Klik op Probeer het.
  5. Klik op Winkel bekijken.
  6. Selecteer Winkelen op Facebook.
  7. Klik op Next.
  8. Klik op Opslaan.
Tip:
In plaats van een Winkel bekijken-knop heb je ook de mogelijkheid om een Nu kopen-knop toe te voegen. Als je op deze knop klikt, worden klanten rechtstreeks naar je Wix-webshop geleid.