Wix Stores: Een Instagram-account koppelen

Leestijd 2 minuten
Koppel je Instagram-account aan je webshop en begin met het taggen van je afbeeldingen. Bezoekers kunnen op de foto drukken om meer informatie te krijgen of je producten in je Wix webshop te kopen.
Voordat je begint:
Om je Instagram-account te koppelen, moet je eerst:
  • Een Facebook-winkel aanmaken. Lees hoe
  • Ervoor zorgen dat je Instagram-account een bedrijfsaccount is en is gekoppeld aan je Facebook-pagina. Lees meer

Om je Instagram-account aan je Wix webshop te koppelen:

1. Ga naar het Instagram-tabblad op het dashboard van je website.
    Let op: Als het Instagram-tabblad niet op het dashboard van je website verschijnt, wordt Instagram-shopping nog niet ondersteund in jouw land.
  2. Klik op Nu beginnen
  3. Klik op Instagram-profiel koppelen.
  4. Klik op Account koppelen.
  5. Als je nog niet bent gekoppeld, log je in op je Instagram-account.
Nadat je account is gekoppeld en goedgekeurd, kun je beginnen met het taggen van producten. Lees meer
Tip:
Nadat je een post hebt gedeeld die getagde afbeeldingen bevat, begint Instagram automatisch een 'Shop'-knop weer te geven.