Wix Specialisten: Websites indienen voor punten

Leestijd 1 minuten
Als Wix Specialist verdien je automatisch punten voor de premium websites in je account. Om punten te krijgen voor een website waar je aan gewerkt hebt die niet in je Wix account staat, moet je een medewerker op de website zijn en deze indienen voor punten.
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je een medewerker bent op de website. Indien nodig, kun je klanten vragen om je uit te nodigen als medewerker op hun website

Om een website in te dienen voor punten:

1. Log in op je Wix-account.
  2. Klik bovenaan de pagina op het Specialistendashboard.
  3. Klik links op het Specialistenprogramma-tabblad.
  4. Klik op Site indienen.
Screenshot van manieren om punten te verdienen en klikken op een website verzenden om punten te verdienen
  1. Voer de website-URL.
  2. Klik op Verzenden.
Let op:
Je verdient automatisch 300 punten voor elke Premium Editor X-website in je account. Elke premium Editor X-website die je als medewerker indient voor punten levert echter 100 punten op.